Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Poetsen

Ozon behandeling

Bij de ozonbehandeling wordt er tijdens dat uw motor loopt en de airconditioning aanstaat een ozon generator in uw auto geplaatst. Tijdens de ozon reiniging produceert de generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele auto verspreidt, en bovendien desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd. Zelfs hondengeurtjes en rookluchtjes zijn dan verleden tijd.

Content Image 2

Waarom een ozonbehandeling?

Een ozonbehandeling (steriliseren, geurbestrijding, stankbestrijding en desinfecteren.) is het meest effectieve methode van een luchtbehandeling voor de interieur van uw auto. Met de juiste ozon apparatuur worden nare geuren uit uw interieur efficiënt en effectief verwijderd op een milieuvriendelijke wijze. Om onaangename geuren te verwijderen moeten deze bij de bron worden aangepakt. Bij het verwijderen van de geuren zoals bijvoorbeeld: een muffe vochtige lucht, rook- en brandlucht, kooklucht, alcohol. urinegeur, zweetlucht, de lucht afkomstig van dieren en vee of afval wordt een ozonbehandeling gebruikt, die bekend staat om zijn uitermate sterke oxiderende werking. Naast dit maakt de ozonbehandeling geschikt voor uw auto.

Wanneer moet ozonbehandeling worden gedaan?

Last van onaangename geuren in uw auto? U lijkt alles te hebben geprobeerd maar niks wilt natuurlijk werken omdat de stankoverlast telkens toch weer terug keert. Dit is een veelvoorkomend probleem. zoals dat binnen het huishouden frustrerend en moeizaam kan zijn, kan het ook in de auto lastig zijn om nare geuren te verwijderen. Oorzaak hiervan, kan bijvoorbeeld zijn omdat bepaalde gassen en stoffen zijn doordrongen in bepaalde materialen van uw interieur. Deze onaangename geuren kunnen zich stevig nestelen in de bekleding, matten, airconditioning of kunststof delen van uw auto. Het kan Braak lucht zijn, Muffe lucht van schimmel veroorzaakt door vocht, Lucht veroorzaakt door huisdieren, Bedorven lucht door gemorste levensmiddelen, Benzine of diesel, lucht na lekken of morsen of zelfs Rook en/of brandlucht. Uiteraard is het noodzakelijk om allereerst de oorzaak van uw probleem te achterhalen zodat het vervolgens kan worden verholpen. Bepaalde nare geuren kunnen met een speciaal reinigingsmiddel worden verwijderd, maar andere luchtjes blijven maar hangen en kunnen uw rijgenot flink bederven. Een extra ingrijpende maar noodzakelijke oplossing kan het probleem wel voor u verhelpen. De ozonbehandeling breekt geuren af en werkt steriliserend, waardoor het zeer effectief is om geuren te verwijderen uit uw auto. Kleine ongewenste micro-organismen zoals schimmels, virussen en bacteriën worden uitgeschakeld. Dit zijn allemaal veroorzakers van stankoverlast. Door middel van de ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan maar wordt tevens ook het luchtcirculatiesysteem van uw auto gereinigd en gedesinfecteerd. Met de ozonbehandeling worden dus niet alleen nare geuren verwijderd, maar wordt de lucht in de gehele auto gesteriliseerd. Wat er ook voor zorgt dat de vervelende geuren definitief worden verwijderd en niet meer terug keren.  

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet – Zorgeloos Light website