Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Schadeherstel

Een deuk zonder lakschade herstellen

Heeft u een deuk zonder lakbeschadiging in uw auto? In veel gevallen kan de deuk herstelt worden zonder dat daarna het beschadigde deel gespoten hoeft te worden.
De deuk wordt met speciale gereedschappen met dezelfde kracht herstelt als hoe de deuk ontstaan is, maar met een speciale techniek waardoor de lak niet scheurt. Dit proces wordt ook wel restylen genoemd. Voorwaarde voor deze uitdeukmethode is dat de deuk niet te groot mag zijn. Deuken groter dan een twee-euromuntstuk kunnen meestal niet ‘gerestyled’ worden.

Vaak is het herstellen van schades duur(der) door het spuiten. De lak is prijzig en spuiten kost een schadehersteller tijd. Uitdeuken zonder spuiten is daarom in vergelijking vaak heel voordelig!

Content Image 2

Een deuk met lakschade herstellen

Toch krijgt iedereen helaas vroeg of laat te maken met een deuk met lakschade. Voorheen moest bij lakschade de gehele auto opnieuw gespoten worden, waardoor de kosten flink op kunnen lopen. Dat is gelukkig verleden tijd. Tegenwoordig worden deukjes met lakschade herstelt door middel van spotrepair. Bij spotrepair wordt enkel het beschadigde deel opnieuw gespoten. U hoeft dus niet uw hele / of een groot deel van uw auto opnieuw te laten spuiten. Dat scheelt behoorlijk in de kosten.

Autoflex OA minimal Bezig met laden...

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet – Zorgeloos Light website